• Kennismakings-aanbieding

  Nu kennismakings-aanbieding

  Lash Lift Wimperlift behandeling inclusief zwart verven.

  € 32,00

  Normale prijs € 40,00

 • Normale Prijs

  Normale Prijs:

  Lifting zonder verven € 37,50

  Lifting inclusief verven 40,00

  Let nu op de speciale Kennismakingsaanbieding in de kolom hier links

 • SPECIALE PRIJS VOOR DE EERSTE AFNEMERS € 20,00

  Een ruime maand geleden heb ik mijn Certificaat WIMPERLIFTING behaald om u mooie gekrulde en geverfde wimpers te kunnen geven.

  IK spreek op FB van "gekrulde" wimpers, maar het zijn natuurlijk GELIFTE wimpers.
  Het woord lift en lifting wordt door FB gezien als iets medisch (wat het natuurlijk niet is), dus die advertenties worden verwijderd of niet geplaatst.
  Op deze site hier leest u alle info over de WIMPERLIFT.

  Ik zoek een aantal mensen die voor een gereduceerd tarief deze behandeling willen. (die voor mij als praktijkoefening is).

  Afspraak en contact via deze site (met telefoonnr).
  Of via Messenger of Whatsapp.

WIMPERLIFTING

U kunt bij mij nu ook terecht voor een WIMPERLIFTING.
Zie hierboven voor de speciale KENNISMAKINGS-aanbieding.

Wat is Wimperlift?
Weinig onderhoud, geen krultang: wimperlifting is ideaal voor elke vrouw die wel die intense oogopslag wil, maar tegelijkertijd niet veel tijd heeft om uren voor de spiegel te staan.
Bovendien is wimperlifting voor veel mensen het ideale alternatief voor wimperextensions. Bij een wimperlifting wordt enkel gebruik gemaakt van siliconen pads. Met deze pads kun je de wimpers een perfecte krul geven die zo’n zes weken meegaat.

Voordelen van een Wimperlift
Wimperlifting is voor de klant goedkoper dan wimperextensions. Wimperextensions moeten elke 2 á 3 weken worden bijgevuld. Als de wimpers zijn gelift dan hoeft de klant pas na 6 á 7 weken weer terug te komen. Daarnaast laat een wimperlift de wimpers langer lijken zonder extensions, op een natuurlijke manier. De behandeling is comfortabel en kan zowel voor lange en korte wimpers.